Kennismaking met de school is zeer aan te raden

Als u eens wilt komen kijken op school, dan bent u van harte welkom. We staan open voor jonge kinderen, maar ook voor kinderen die halverwege hun schoolloopbaan willen instromen.
U kunt een afspraak maken voor een kennismaking. Tijdens schooltijd laten wij u de school zien en kunt u in de groepen kijken en een indruk opdoen. De Amstelschool staat garant voor goede leervoorwaarden en opbrengsten. Voor u en uw kind is het ook van groot belang dat u een goed gevoel bij de school krijgt. U bent tijdens onze rondleiding in de gelegenheid om vragen te stellen over de school.

Mocht u zich op uw bezoek willen voorbereiden dan kunt u onze schoolgids eens bekijken: schoolgids_Amstelschool_2017-2018.pdf. Meer informatie over ons plaatsingsbeleid treft u in ons plaatsingsprotocol. 10 weken voordat uw kind 4 jaar oud wordt neemt de toekomstige groepsleerkracht contact met u op voor een kennismakingsgesprek. U krijgt dan een welkomstpakket overhandigd en u maakt afspraken over de zogenaamde wenmiddagen. Uw kind kan voordat hij/zij 4 jaar wordt 5 middagen komen wennen.

Wilt u uw kind nu al aanmelden? Dat kan middels het aanmeldingsformulier-versie2018.pdf  U kunt bellen voor een afspraak naar: T 020-496 4935