aanmelden

Uw kind mag naar de basisschool als het 4 jaar is. Wanneer uw kind 3 jaar is, kunt u uw kind op één van onze bassischolen aanmelden.

In de visie van de schoolbesturen Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs moeten kinderen zoveel mogelijk in hun eigen wijk naar een basisschool kunnen. Elk kind heeft daarom voorrang op de school of scholen in de eigen wijk. Als er nog plaatsen over zijn, komen hiervoor de kinderen die verder weg wonen in aanmerking.

In Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel gaat op de basisscholen van Amstelland en Amstelwijs het toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen veranderen. Voor kinderen die voor één 1 mei 2020 geboren zijn, geldt het bestaande toelatingsbeleid. Deze kinderen kunnen vanaf 3 jaar worden aangemeld.

Kinderen geboren na 1 mei 2020 kunnen nog niet worden aangemeld. Eind 2022 ontvangen de ouders van deze kinderen hierover bericht.

Meer informatie:
Over het toelatingsbeleid Basisscholen Amstelveen en Ouder-Amstel voor kinderen geboren vóór 1 mei 2020: zie beleidssstukken - toelatingsbeleid.

Over het basisonderwijs in Amstelveen en Ouder-Amstel: de websites van de gemeenten en Scholen op de Kaart
https://www.ouder-amstel.nl/Home/Jeugd/Scholen_op_de_kaart

 • Adres

  Reijgershof 4, 1191 CS Ouderkerk aan de Amstel

 • Contact

  Telefoon: +3120 496 4935

  Telefoon TSO: +3120 496 4935

 • Openingstijden

  Maandag - Vrijdag: 08.30 - 16.00

  Zaterdag & zondag: gesloten

 • E-mailadressen

  Algemeen: info.amstelschool@ogamstelland.nl

  Directeur: directie.amstelschool@ogamstelland.nl

  Personeelsleden: voorletter.achternaam@ogamstelland.nl

Heeft u een vraag of opmerking?

Zou u ook uw telefoonnummer in het bericht willen zetten? Uw telefoonnummer en e-mailadres worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *