‘t Peuterklasje van Tante Kaatje Kinderopvang

Tante Kaatje Kinderopvang Spelenderwijze voorbereiding op de kleuterklas (2-4jr)

Als je 2 of 3 jaar bent, dan mag je ook al naar school! Stoer hè? Je kunt op maandag-, woensdag- en/of vrijdagochtend naar ‘t Peuterklasje komen van 8.30 – 11.45 uur. We spelen vaak, want van spelen met leeftijdgenootjes leer je ontzettend veel. Natuurlijk doen we meer: we maken muziek en zingen, we vertellen elkaar verhalen in de kring, we lezen mooie prentenboeken, gaan vaak knutselen én we spelen lekker buiten. Elke periode heeft een ander thema: bijvoorbeeld sprookjes, eten of je lijf.

Uw kind went bij ons al aan de kleuterklas, helemaal doordat die naast ons lokaal is en we er om de hoek kunnen gluren.

Wilt u een keer op visite komen met uw kind?
Neem dan contact op met ons kantoor: 020 472 21 42 of via administratie@tantekaatje.info Wie weet tot ziens!

P.S. Over de kosten van ’t Peuterklasje kunt u Kinderopvangtoeslag aanvragen. Eénverdieners ontvangen een tegemoetkoming van de gemeente in de kosten (het zgn. Peuteraanbod).

Shape Image